Συνολικά τέσσερα άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο για ναρκωτικά, σε Κιλκίς, Χαλκιδική, Κατερίνη και Πέλλα. 

Ειδικότερα:

• Συνελήφθη χθες (26-5-2017) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου, 47χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στο μπαλκόνι του σπιτιού του σε ισάριθμες γλάστρες 9 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία και εκριζώθηκαν.

• Συνελήφθη χθες (26-5-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, καθώς κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μικροποσότητες φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νέων Μουδανιών.

• Συνελήφθη χθες (26-5-2017) το απόγευμα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, 30χρονος ημεδαπός, καθώς κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.

• Συνελήφθησαν σήμερα (27-5-2017) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, ένας 26χρονος ημεδαπός και ένας 30χρονος υπήκοος Ουκρανίας, καθώς κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο Ι.ΧΕ. αυτοκίνητο που επέβαιναν διαπιστώθηκε να κατέχουν από μία συσκευασία έκαστος με μικροποσότητα κάνναβης οι οποίες και κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας.