Εμπρηστικό μηχανισμό στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων της Χρυσής Αυγής τοποθέτησαν άγνωστοι, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας. Η Χρυσή Αυγή έκανε λόγο στην ανακοίνωσή της για "παρακρατική τρομοκρατική επίθεση από τους φίλους του υιού Σκουρλέτη".

Στη σχετική ανακοίνωση, η Χρυσή Αυγή αναφέρει:

Ευτυχώς η πυρκαγιά δεν επεκτάθηκε, αφού προφανής στόχος των αριστερών ήταν να υπάρχουν θύματα. Ενδεικτικό αυτού ότι ακριβώς δίπλα από την εστία της πυρκαγιάς βρίσκεται βενζινάδικο, στο οποίο προφανώς ήθελαν να επεκταθεί η φωτιά.
Θυμίζουμε ότι οι συγκεκριμένοι αριστεροί εγκληματίες έχουν πολλάκις επιτεθεί κατά της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων με την τοποθέτηση εμπρηστικών μηχανισμών, με επιδρομές ροπαλοφόρων και άλλες παρόμοιες μεθοδεύσεις. Στην ίδια περιοχή, 30 παρακρατικοί είχαν επιτεθεί με σιδηρολοστούς και φονικά εργαλεία κατά του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γεωργίου Γερμενή.

Σε μία από τις επιθέσεις αυτές κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής, είχε συλληφθεί και καταδικαστεί για τα επεισόδιο ο γιος του υπουργού του Σύριζα, Σκουρλέτη, ο οποίος ακολούθως είχε δηλώσει «υπερήφανος» για την παρακρατική και βίαιη δράση του γιού του, αποδεικνύοντας ότι η μνημονιακή κοινοβουλευτική αριστερά συμφωνεί πλήρως με τους σκοπούς και τις μεθόδους της αριστερής τρομοκρατίας.

Η συμφωνία αυτή εναντίον της Χρυσής Αυγής επεκτείνεται σε ολόκληρο το ανθελληνικό τόξο, αφού κανένα κόμμα δεν έχει βγάλει έστω και μία λέξη καταδίκης για αυτές τις επιθέσεις, δείγμα ότι όλοι συμφωνούν και επικροτούν την βία της παρακρατικής αριστεράς.

Νομίζουν όλοι τους ότι με τον συνδυασμό βίας από τους παρακρατικούς, παράνομους αποκλεισμούς από τους κοινοβουλευτικούς συντρόφους τους και ατελείωτη λάσπη από τους συντρόφους τους στα κανάλια θα καταφέρουν να σταματήσουν τον Αγώνα της Χρυσής Αυγής για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία. Πλανώνται πλάνην οικτράν, αφού η Χρυσή Αυγή είναι σαν το ατσάλι, που όσο πιο πολύ το χτυπάς τόσο πιο πολύ σκληραίνει.