ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Αλγερινός μετανάστης άρπαξε κινητό από καφετέρια της παραλιακής στη Θεσσαλονίκη

|
THESTIVAL TEAM

Περιστατικό κλοπής κινητού τηλεφώνου σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα σε καφετέρια της λεωφόρου Νίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, δύο μετανάστες από την Αλγερία κατάφεραν να αποσπάσουν την προσοχή ενός θαμώνα και να του κλέψουν το κινητό του τηλέφωνο.

Στη συνέχεια επιχείρησαν να διαφύγουν. Ο ένας εκ των δύο κατάφερε να βγει από το κατάστημα και να τραπεί σε φυγή. Θαμώνες έκλεισαν την έξοδο της καφετέριας και ακινητοποίησαν το δεύτερο άτομο.

Στο σημείο έσπευσαν δικυκλιστές της ομάδας «Ζ» και πέρασαν χειροπέδες στον Αλγερινό μετανάστη. Δήλωσε ότι διαμένει μαζί με τον ομοεθνή του στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων της Softex, στη Σίνδο Θεσσαλονίκης.

Τη δράση των δύο νεαρών κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της καφετέριας.

Αυτόπτες μάρτυρες κατήγγειλαν στους αστυνομικούς ότι οι δύο δράστες είχαν μπει στο κατάστημα και περιεργάζονταν αντικείμενα που βρίσκονταν στα τραπέζια γύρω τους. Ακολούθησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό του νεαρού δράστη που τράπηκε σε φυγή.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.