Μια ανερχόμενη ηθοποιός του Ινδικού σινεμά δολοφονήθηκε με βάναυσο τρόπο, καθώς δύο συμπρωταγωνιστές της, την απήγαγαν, την στραγγάλισαν και την αποκεφάλισαν...

Πρόκειται για τη Μινάκσι Θαπάρ, 26 ετών, η οποία απήχθη από δυο συμπρωταγωνιστές της στην τελευταία της ταινία "Ηeroine".

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Αμίτ Τζασβάλ και η φίλη του Πρίτι Σούριν ταξίδεψαν μαζί με την Θαπάρ στην πόλη Γκορακπούρ, μια πόλη γνωστή για τον βουδιστικό ναό της. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, το ζευγάρι απήγαγε την Θαπάρ και επικοινώνησαν με την μητέρα της, απειλώντας την πως θα εξανάγκαζαν την Θαπάρ να συμμετάσχει σε βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου αν δεν ικανοποιούνταν οι απαιτήσεις τους. 

Η μητέρα της ηθοποιού τους έστειλε τα χρήματα - 60.000 ρούπια ή περίπου 900 ευρώ, αλλά δεν ξαναείδε την κόρη της.

Αντίθετα, το ζευγάρι σκότωσε την Θαπάρ: αποκεφάλισαν το στραγγαλισμένο πτώμα της, άφησαν το κορμί σε μια δεξαμενή νερού και πέταξαν το κεφάλι της από το παράθυρο ενός λεωφορείου καθώς επέστρεφαν στην πόλη Μουμπάϊ.

Σύμφωνα με αξιωματικό της τοπικής αστυνομίας, το ζευγάρι ομολόγησε τις πράξεις του. Τους έπιασαν με την κάρτα κινητού sim της Θαπάρ, το οποίο αποτέλεσε το στοιχείο-κλειδί στην υπόθεση.

Πηγή: skai.gr