Δεκατρείς συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη – Δείτε γιατί

|
THESTIVAL TEAM

Συνολικά 13 άτομα συνέλαβαν το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

• 5 άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα. Μεταξύ των συλληφθέντων συμπεριλαμβάνεται 58χρονη ημεδαπή, που συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες (23-02-2017), από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του Α’ Ανακριτικού Τμήματος Πρωτοδικείου Λάρισας, για απάτη κατ’ εξακολούθηση με περιουσιακό όφελος και αντίστοιχη ζημιά άνω των (120.000) ευρώ.

• 8 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.

Μεταξύ αυτών:

– 30χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, βραδινές ώρες χθες (23-02-2017), διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μικροδέμα κάνναβης, συνολικού βάρους (6,1) γραμμαρίων. Από την έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου πρόκυψε ότι σε βάρος του 30χρονου εκκρεμούσε ένα Ένταλμα Σύλληψης του 5ου Ειδικού Ανακριτή Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών και δύο αποφάσεις, για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.

– δύο ημεδαπών, ηλικίας 25 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ», βραδινές ώρες χθες (23-02-2017), διότι στο όχημα που επέβαιναν βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα δέμα κάνναβης, συνολικού βάρους (165,50) γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.