Εξιχνιάστηκε κλοπή στη Βέροια – Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Ημαθία και Κιλκίς

|
THESTIVAL TEAM

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας μία περίπτωση κλοπής Ι.Χ.Ε. οχήματος και μία απόπειρα κλοπής από κατάστημα σε περιοχή της Ημαθίας. Για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος ενός 35χρονου. Ειδικότερα όπως προέκυψε από την έρευνα ο προαναφερόμενος μαζί με συνεργούς του τον Δεκέμβριο του 2014 διέρρηξαν και αφαίρεσαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 34χρονης, ενώ λίγο αργότερα διέρρηξαν πρατήριο υγρών καυσίμων χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν οτιδήποτε. Το παραπάνω όχημα βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του. Επιπλέον σε βάρος του 34χρονου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης της κας. Ανακρίτριας Βέροιας για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Κατερίνη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης ένας 37χρονος για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών (προμήθεια – κατοχή – χρήση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών). Ειδικότερα διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του συσκευασία που περιείχε 68 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά τα οποία και κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη επίσης χθες το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 59χρονος, διότι διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης η οποία και κατασχέθηκε.

Ακόμη, συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 28χρονος, διότι κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει μικροποσότητες ψυχοτρόπων ουσιών (ηρωίνη, κάνναβη και ναρκωτικό δισκίο) τα οποία και κατασχέθηκαν.

Τέλος συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας ένας 21χρονος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκε 4 αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης αναμεμειγμένα με καπνό. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.