Διαρρήκτες επιτέθηκαν σε αστυνομικούς και ο ένας πήδηξε από 3ο όροφο για να διαφύγει!

|
THESTIVAL TEAM

Επεισοδιακή διάρρηξη σημειώθηκε σε διαμέρισμα στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης. Οι τρεις δράστες επιτέθηκαν στους αστυνομικούς που πήγαν να τους συλλάβουν μέσα στο διαμέρισμα, ενώ ο ένας πήδηξε από τον τρίτο όροφο για να διαφύγει…

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς χθες το πρωί στον Εύοσμο. Οι τρεις ομογενείς δράστες, ηλικίας 37, 35 και 28 χρόνων, διέρρηξαν διαμέρισμα τρίτου ορόφου και εισέβαλαν στο εσωτερικό. Άρπαξαν 200 ευρώ, πέντε χρυσές λίρες, κοσμήματα, δύο κινητά τηλέφωνα, μία φωτογραφική μηχανή και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.
Οι κινήσεις τους όμως έγιναν αντιληπτές από περιοίκους, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθούν και να σπεύσουν στο σημείο άνδρες του τμήματος Ασφάλειας Ευόσμου.
Οι αστυνομικοί ανέβηκαν στο διαμέρισμα και όταν οι δράστες τους αντιλήφθηκαν τους επιτέθηκαν και άρχισαν να τους χτυπούν. Ο 35χρονος δράστης, μάλιστα, πήδηξε από τον τρίτο όροφο, για να διαφύγει, με αποτέλεσμα όμως να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς”, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.
Οι άλλοι δύο δράστες τελικά ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.