Χιλιάδες ευρώ η λεία της ληστείας στον Λαγκαδά – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

|
THESTIVAL TEAM

Σοκαρισμένη από τη βίαιη συμπεριφορά των θρασύτατων ληστών παραμένει η 54χρονη ιδιοκτήτρια του πρατηρίου υγρών καυσίμων από τα Λαγυνά, που είδε υπό την απειλή καλάσνικοφ να της αρπάζουν την τσάντα με εισπράξεις 55.0000 ευρώ, λίγο πριν τα καταθέσει στο υποκατάστημα της Alpha Bank στον Λαγκαδά.

Από τα πρώτα στοιχεία, όπως αναφέρει το lagadas.net, προκύπτει ότι η μηχανή μεγάλου κυβισμού που χρησιμοποίησαν οι δράστες ήταν κλεμμένη, με τους αστυνομικούς να την εντοπίζουν λίγα μέτρα μακριά από το σημείο της ληστείας.

Παρά τον πανικό της, η 54χρονη έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να σώσει τη μικρή περιουσία που περιείχε η τσάντα της, με αποτέλεσμα ο ένας εκ των δραστών να τη γρονθοκοπήσει στο πρόσωπο και αφού της κατάφερε και άλλα χτυπήματα την πέταξε κάτω μέχρι που απέσπασε την τσάντα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι ληστές ήταν πολύ έμπειροι και δεν επιθυμούσαν να δημιουργήσουν αιματηρό επεισόδιο. Για τον λόγο αυτό και πυροβόλησαν με όπλο με σιγαστήρα δύο φορές στον αέρα, προκειμένου να εκφοβίσουν τους περίοικους που θέλησαν να βοηθήσουν την άτυχη γυναίκα.

Δυστυχώς, για την άτυχη 54χρονη δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει θύμα ληστείας, αφού πριν από δύο χρόνια της έστησαν ενέδρα στο κέντρο του Λαγκαδά και κατάφεραν να της αποσπάσουν μεγάλο χρηματικό ποσό αρπάζοντας την τσάντα μέσα από το αυτοκίνητό της.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.