76χρονη προσπάθησε να κάνει ανάληψη χρημάτων με πλαστή ταυτότητα!

|
THESTIVAL TEAM

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί όταν διαπίστωσαν πως η γυναίκα που επιχείρησε να κάνει ανάληψη χρημάτων από τράπεζα είναι 76 χρονών. Η ηλικιωμένη κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής συμμορίας και απάτη σε βαθμό κακουργήματος…!

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο από το γραφείο Τύπου της ΓΑΔΘ, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μία 76χρονη Ελληνίδα, σε βάρος της οποίας σχηματίζεται δικογραφία για σύσταση συμμορίας, πλαστογραφία κακουργηματικής μορφής και απάτη κακουργηματικής μορφής.
Η 76χρονη χθες το πρωί προχώρησε σε ανάληψη 20.000 ευρώ από τραπεζικό υποκατάστημα στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Για τη συναλλαγή χρησιμοποίησε πλαστό δελτίο ταυτότητας με τα στοιχεία μίας 62χρονης Ελληνίδας. Την πλαστή ταυτότητα, όπως προέκυψε από την προανάκριση, η 76χρονη δράστιδα την προμηθεύτηκε από έναν 54χρονο και μία 51χρονη.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, από τις 09 Δεκεμβρίου του 2011 έως τις 2 Ιανουαρίου του 2012, ένας άγνωστος άνδρας, ηλικίας περίπου 65 ετών, προχώρησε στην ανάληψη χρηματικού ποσού 20.000 ευρώ, ενώ αποπειράθηκε να αναλάβει και ποσό 18.000 ευρώ, από λογαριασμό που τηρεί η 62χρονη μαζί με ένα 78χρονο, χρησιμοποιώντας πλαστό δελτίο ταυτότητας με στοιχεία του 78χρονου.
Η 76χρονη γυναίκα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών της.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.