Στη φάκα αστυνομικών δύο ληστές βενζινάδικων που έκλεψαν 7.500 ευρώ

|
THESTIVAL TEAM

Τέσσερα πρατήρια υγρών καυσίμων στην ανατολική Θεσσαλονίκη λήστεψαν σε δύο ημέρες δύο Έλληνες, που έπεσαν στη φάκα αστυνομικών…

Ειδικότερα, εξιχνιάσθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 4 ένοπλες ληστείες που έγιναν σε πρατήρια υγρών καυσίμων, στις 11 και 13 Οκτωβρίου, σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης.
Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες των ληστειών δύο Έλληνες, ηλικίας 24 και 27 ετών.
Οι δράστες είχαν διαπράξει ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Φοίνικα Θεσσαλονίκης, ξημερώματα της 11-10-2011, από όπου έκλεψαν 1.650 ευρώ και το κινητό τηλέφωνο του υπαλλήλου.
Επίσης, έκαναν ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή της Πυλαίας, ξημερώματα της 13-10-2011, με λεία το ποσό των 2.500 ευρώ.
Κατηγορούνται για ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων, ξημερώματα της 13-10-2011, στην περιοχή της Θέρμης, από όπου έκλεψαν 713 ευρώ, ένα φορητός Η/Υ και το κινητό τηλέφωνο ενός πελάτη.
Τέλος, διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων, στην Ε.Ο Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου, με λεία μία συσκευή κινητού τηλεφώνου και τις εισπράξεις της επιχείρησης, ύψους 2.600 ευρώ.
Σε βάρος των δραστών εκδόθηκαν ήδη Εντάλματα Σύλληψης του 2ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.