ΣΟΚ! 14χρονη και 13χρονος θα διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Σοκ στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης προκαλεί η είδηση ότι συνελήφθησαν δύο αδέρφια, ένα αγόρι 13 χρόνων και ένα 14χρονο κορίτσι, που κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών…

Χτύπημα στη δράση εμπόρων ναρκωτικών που σκόπευαν να διακινήσουν στη Θεσσαλονίκη μεγάλες ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης κατάφεραν οι αστυνομικοί.
Άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των δράσεών τους για την καταπολέμηση της διακίνησης των ναρκωτικών, χθες το μεσημέρι πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή του Δενδροποτάμου, όπου συνέλαβαν 2 Έλληνες, ηλικίας 50 και 38 χρόνων και 2 ανήλικα παιδιά. Πρόκειται για αδέρφια, ένα κορίτσι 14 χρόνων και ένα αγόρι 13 χρόνων, που δραστηριοποιούνταν στην εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
19 δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 3 κιλά και 667,9 γραμ.
21 δέματα κοκαίνης, συνολικού βάρους 199,8 γραμ.
δέμα κάνναβης, βάρους 4,9 γραμ.
κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές του.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ αναζητείται ο πατέρας των ανηλίκων, ο οποίος συμμετέχει στην ίδια εγκληματική ομάδα.

narkwtika1 

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.