«Η ακουστική των Βυζαντινών ναών. Παρουσίαση νέων μεθόδων ακουστικής βελτίωσης με τη χρήση σύγχρονων ηλεκτροακουστικών συστημάτων: η εξέλιξη των τεχνικών ηχοληψίας Βυζαντινής Μουσικής», είναι το θέμα ημερίδας που διοργανώνει το Εργαστήριο Τεχνολογιών Ήχου και Εικόνας (ΤΕΧΝΕΣ) του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019, στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, από τις 9:30 το πρωί μέχρι τις 2 μ.μ. και σε αυτήν θα συμμετάσχουν επιστήμονες από ένα ευρύ φάσμα γνωστικών αντικειμένων, όπως της Αρχιτεκτονικής, της Ιατρικής, της Ηχοληψίας και της Μουσικής.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό και όσοι επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες για αυτήν, μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Κυριακή Μπαλτά, στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλ. 2310-891.338.

programma.jpg