Χαλκιδική: Θεμελιώθηκε το 3ο νηπιαγωγείο Ν. Μουδανιών

|
THESTIVAL TEAM

Ο αγιασμός θεμελίωσης του 3ου Νηπιαγωγείου Ν. Μουδανιών, στη Χαλκιδική, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή παρουσία του δημάρχου Μ. Καρρά, του βουλευτή Απ. Πάνα, δημοτικών και τοπικών συμβούλων, εκπροσώπων υπηρεσιών και φορέων, εκπαιδευτικών, γονέων και μικρών παιδιών.

Το νέο κτίριο έχει συνολική κάλυψη 492,10 τ.μ. και δόμηση 418,08 τ.μ.. με δύο αίθουσες εργασίας, μία αίθουσα ανάπαυσης, έναν χώρο για τραπεζαρία και κουζίνα, ένα γραφείο νηπιαγωγών και μία αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.

 Η κύρια είσοδος στο κτίριο θα κατασκευαστεί από την βορειοανατολική του πλευρά με μια ράμπα που θα στεγάζεται με πέργκολα από οπλισμένο σκυρόδεμα και οριζόντια ξύλινα στοιχεία, ώστε να επικαλύπτουν την οροφή της. Επιπλέον, θα κατασκευαστούν και δύο βοηθητικές είσοδοι στη βορειοδυτική και νοτιοδυτική πλευρά.

Από τα τρία σημεία εισόδου στο κτίριο θα δημιουργηθούν δύο διάδρομοι, οι οποίοι ουσιαστικά θα καθορίζουν και τις ζώνες με τις διαφορετικές χρήσεις. Στο νοτιοανατολικό τμήμα του κτιρίου θα χωροθετηθούν οι αίθουσες εργασίας και ανάπαυσης και στο βόρειο τμήμα του θα αναπτυχθούν οι υπόλοιπες χρήσεις του κτιρίου.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.