Αν ενδιαφέρεσαι για σπουδές Νοσηλευτικής, Φυσικοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Οδοντικής Τεχνολογίας ή Διαιτολογίας μη χάσεις αυτή τη μέρα!

Το ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ διοργανώνει Open Day για σπουδές Υγείας την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019 στις εγκαταστάσεις του, Τσιμισκή 45, στη 17:00, με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ειδικότητες του τομέα και για τις δυνατότητες διάκρισης και εξέλιξης στην αγορά εργασίας.

Η υπεύθυνη του τομέα, κα Χαλιάπα Αικατερίνη, θα μιλήσει στους καλεσμένους του Open Day τις σύγχρονες εξελίξεις στον τομέα της Υγείας και τις ολοκληρωμένες γνώσεις που παρέχονται σε πραγματικές συνθήκες εργασίας μέσω των αποκλειστικών συνεργασιών που εξασφάλισε το ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η Υγεία εξελίσσεται. Εσύ θα ακολουθήσεις;

#EVOLUTION.

Για Κράτηση Θέσης Κάλεσε στο 2310 281 282 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες

Είσοδος Ελεύθερη

ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ, Τσιμισκή 45, Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 281 282 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.paster.gr