Ξεκίνησε η κατασκευή του 3ου Νηπιαγωγείου Μουδανιών (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Mε προϋπολογισμό 1.220.000 ευρώ ξεκίνησε η κατασκευή του 3ου Νηπιαγωγείου Ν. Μουδανιών στην περιοχή Αλμύρα με χρηματοδότηση από το “Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κεντρική Μακεδονία 2014-2020”.

Πρόκειται για ένα ολοήμερο νηπιαγωγείο με δύο αίθουσες εργασίας, μία αίθουσα ανάπαυσης, έναν χώρο για τραπεζαρία και κουζίνα, ένα γραφείο νηπιαγωγών και μία αίθουσα πολλαπλών χρήσεων δομημένα στο ισόγειο συνολικής έκτασης 418,08 τ.μ. Μπροστά από την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων θα δημιουργηθεί ένας μεγάλος ημιυπαίθριος χώρος επιφάνειας περίπου 60 τ.μ., ώστε να παίζουν τα παιδιά σε περίπτωση που το επιβάλλουν οι καιρικές συνθήκες, σύμφωνα με το halkidikifocus.gr.

Στον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου θα επικρατεί το πράσινο. Η δεντροφύτευση της αυλής θα γίνει με διάφορα φυτά και δέντρα. Η μεγαλύτερη επιφάνεια της αυλής θα είναι διαμορφωμένη με χλοοτάπητα, ενώ υπάρχουν σημεία όπου θα δημιουργηθούν διαδρομές με ακανόνιστο, καμπύλο σχήμα από χυτό βοτσαλωτό δάπεδο σε έντονο χρωματισμό, οι οποίες θα δημιουργούν ένα ενδιαφέρον οπτικό παιχνίδι επί εδάφους για τα παιδιά, ενώ στο νότιο τμήμα της αυλής προβλέπεται παιδική χαρά.

ni.jpg

ni2.jpg

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.