Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Open Day του τομέα Γαστρονομίας το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου 2019 στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ, Τσιμισκή 45.

Οι σπουδαστές των ειδικοτήτων «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef)» και «Τεχνικός Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής (Bakery – Pastry Chef)» είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ειδικότητες του τομέα, τις δυνατότητες διάκρισης και εξέλιξης στην αγορά εργασίας τόσο από τον υπεύθυνο του τομέα, Executive Chef, κο Λιογγάρη Νίκο, όσο και από τον γνωστό σε όλους μας από τις τηλεοπτικές του εκπομπές, κο Μαμαλάκη Ηλία ο οποίος μίλησε για τη σπουδαιότητα του επαγγέλματος.

mama-1.jpg

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ονοματοδοσία εργαστηρίου του τομέα και βράβευση του κου Μαμαλάκη για τη μέγιστη προφορά του στην Γαστρονομία από τον Γενικό Διευθυντή του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΠΑΣΤΕΡ, κο Βαλογιάννη Άκη.

Η Γαστρονομία εξελίσσεται. Εσύ θα ακολουθήσεις;

#EVOLUTION.

Πληροφορίες

ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ, Τσιμισκή 45, Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 281 282 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  | www.paster.gr