Δ. Κορδελιού- Ευόσμου: Εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Ι. Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος

|
THESTIVAL TEAM

Με κάθε επισημότητα θα πραγματοποιηθεί ο εορτασμός του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, στη Δημοτική…

Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού. Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν σήμερα, παραμονή, όπου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στις 10 π.μ., θα πραγματοποιηθεί Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας. Ακολουθεί ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβα.

Ανήμερα  της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, αύριο Δευτέρα 6 Αυγούστου το πρωί θα τελεσθεί η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Το απόγευμα στις 7.00 μμ θα τελεσθεί ο μεθεόρτιος πανηγυρικός  εσπερινός και αμέσως μετά στον αύλειο χώρο του Ναού θα πραγματοποιηθεί πολιτιστική εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς, υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κορδελιού Ευόσμου και με τη συμμετοχή του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, του Συλλόγου Σμυρναίων Μικρασιατών Ελευθερίου Κορδελιού «Η Αγία Φωτεινή», του Συλλόγου Σαρακατσαναίων «Ο Σταυραετός» και του Συλλόγου Ποντίων Ελευθερίου Κορδελιού.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.