Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΠΑΣΤΕΡ, στο πλαίσιο της στρατηγικής του για σύναψη συνεργασιών με εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου που αποσκοπούν στην προαγωγή του εκπαιδευτικού, κοινωνικού και ερευνητικού έργου του, προχωρά σε μια πολύ σημαντική σύναψη συνεργασίας με την αλυσίδα καταστημάτων εστίασης Παραδοσιακό.

Απώτερος στόχος μέσα από αυτή τη συνέργεια είναι η προώθηση και η βελτίωση της εκπαιδευτικής κατάρτισης του τομέα Γαστρονομίας του ΙΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ όπου οι σπουδαστές θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδεύονται σε πραγματικές συνθήκες εργασίας από το εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό του Παραδοσιακό.

Επίσης με το σύμφωνο διασφαλίζεται η συνδιοργάνωση ημερίδων, διαλέξεων και σεμιναρίων που θα απευθύνονται σε σπουδαστές, σε αποφοίτους και σε επαγγελματίες του κλάδου.

Επιπρόσθετα από το Παραδοσιακό θα υπάρχει μία συνεχής υποστήριξη της Πρακτικής Άσκησης των αποφοίτων των ειδικοτήτων «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας» και «Τεχνικός Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής» σε αντίστοιχες δομές.