Ο Τομέας Προπονητικής του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΠΑΣΤΕΡ διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο με θέμα «Νευρομυϊκή Διέγερση» την Τρίτη 28 Μαΐου και ώρα 11:00, στις εγκαταστάσεις του, Τσιμισκή 45. Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κος Κενανίδης Θάνος, συνεργάτης της εταιρίας Compex.

Η Ελβετική τεχνολογία Compex (Νευρομυϊκή Ηλεκτροδιέγερση ) αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο στην αποτελεσματική προπόνηση και στην άμεση αποκατάσταση και αποθεραπεία των αθλητών. Σε όλα τα επίπεδα και όλα τα αθλήματα. Πριν από την προπόνηση, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος αυτής. Όλα τα προγράμματα βασίζονται στις βασικές αρχές προπονητικής και εργοφυσιολογιάς.

Η αρχή λειτουργίας της ηλεκτροδιέγερσης βασίζεται στη διέγερση των νευρικών ινών με τη χρήση ηλεκτρικών παλμών που μεταδίδονται μέσω των ηλεκτρόδιων. Οι ηλεκτρικοί παλμού που παράγονται από τους διεγέρτες της Compex είναι παλμοί υψηλής ποιότητας, ασφαλείς, άνετοι και αποτελεσματικοί.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε: σπουδαστές, αποφοίτους, φοιτητές και επαγγελματίες από τους κλάδους της Υγείας, Προπονητικής και σε όσους θέλουν να μάθουν τις νέες εξελίξεις στον τομέα της Νευρομυϊκής Ηλεκτροδιέγερσης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!