Η ομάδα KIDOT και το ινστιτούτο ξένων γλωσσών Galileo Galilei Generation ενώνουν τις δυνάμεις τους και είναι υποδέχονται τα παιδιά του αύριο με μια σειρά από βιωματικά εργαστήρια, υπό τον τίτλο KIDOT Generation.

Ξεκινώντας από τον Ιανουάριο του 2019, κάθε Σάββατο από τις 10:30 μέχρι τις 14:00 η μάθηση γίνεται παιχνίδι στον ειδικά διαμορφωμένο πολυχώρο του Galileo Galilei Generation που θα ταξιδέψει τα παιδιά σε ένα πολυθεματικό ταξίδι!

Κάθε Σάββατο είναι αφιερωμένο σε δύο θεματικές, όπως τέχνες, ρομποτική, επιστήμες, μουσική, χορός, θέατρο κ.ά. προσκαλώντας τα παιδιά να ανακαλύψουν ένα συνδυασμό θεματικών μέσα από δημιουργικά βιωματικά αυτοτελή εργαστήρια. Οι ομάδες που θα διεξάγουν τα εργαστήρια είναι το καταρτισμένο προσωπικό από το Galileo Galilei Generation, αλλά και επαγγελματίες έμπειροι στο παιδικό κοινό, οι οποίοι αποτελούν επιλεγμένοι συνεργάτες της ομάδας KIDOT.

Το πρόγραμμα του κάθε Σαββάτου θα έχει ως εξής:

10:30 - 11:30 Προσέλευση & προβολή ξενόγλωσσης παιδικής ταινίας με ελληνικούς υπότιτλους
11:30 - 12:30 Πρώτος κύκλος Workshop
12:30 - 13:00 Δημιουργικό διάλειμμα
13:00 - 14:00 Δεύτερος κύκλος Workshop
Ο κάθε κύκλος Workshop περιλαμβάνει τρία εργαστήρια, τα οποία απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 3 έως 12 ετών.

Κάθε παιδί μπορεί να παίρνει μέρος σε ένα ή και στους δύο κύκλους Workshop, βιώνοντας έτσι ένα άκρως δημιουργικό Σαββατιάτικο πρωινό. Μέσα από τα εργαστήρια αυτά, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, να ανακαλύψουν καινούριες, αλλά και να εξερευνήσουν μέσα από τη βιωματική μάθηση και το παιχνίδι, έννοιες, αξίες και ενδιαφέρουσες θεματικές.

Για να μαθαίνετε πρώτοι το πρόγραμμα του KIDOT Generation μπορείτε να παρακολουθείτε την εκδήλωση στο Facebook [https://www.facebook.com/events/316747302263160/] ή να μας επισκεφθείτε στο www.kidotfestival.com.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα του Φεβρουαρίου για κάθε Σάββατο.

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:

Τηλεφωνικά στο 231 3036 708
Μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για να κάνετε προεγγραφή σε κάποιο Workshop μπορείτε με τους παρακάτω τρόπους:

Τηλεφωνικά στο 2310 28 28 11
Μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναγράφοντας την επιθυμητή ημερομηνία που θα συμμετέχετε, το όνομα του γονέα- κηδεμόνα, το όνομα και την ηλικία του παιδιού/των παιδιών σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας

Τιμή εισιτηρίου:

Για 1 Workshop: 8€/1 παιδί (presale), 10€/1 παιδί (on door)

Για 2 Workshops: 14€/1 παιδί (presale), 18€/1 παιδί (on door)

Ειδικές τιμές για τα αδέρφια, τους πολύτεκνους και τους ανέργους

Επικοινωνήστε μαζί μας για τα ειδικά προσαρμοσμένα μηνιαία πακέτα συμμετοχής!