“Το Οικουμενικό Πατριαρχείο και το Ζήτημα της Ουκρανίας” σήμερα στο ΠΑΜΑΚ

|
THESTIVAL TEAM

Το Ινστιτούτο Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Αμυντικών Αναλύσεων (ΙΔΕΑΑ) του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Το Οικουμενικό Πατριαρχείο και το Ζήτημα της Ουκρανίας».

Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018, στις 18:30 στην Αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας αναμένεται να αναδειχθούν και να συζητηθούν οι ιστορικές αλλά και οι σύγχρονες διαστάσεις του θέματος.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι οι: Μητροπολίτης Προύσης Ελπιδοφόρος, καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ., Κωνσταντίνος Χρήστου, καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ., Ρεβέκκα Παιδή, επίκουρη καθηγήτρια, του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Παύλος Σεραφείμ, μεταδιδακτορικός ερευνητής στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Διευθυντής του ΙΔΕΑΑ και Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών, καθηγητής Ηλίας Κουσκουβέλης.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.