Ενημερωθείτε για τα μεταπτυχιακά του Διεθνούς Πανεπιστημίου

|
THESTIVAL TEAM

Ενημερωτική συνάντηση για την ενημέρωση των υποψηφίων για τα μεταπτυχιακά του προγράμματα διοργανώνει σήμερα το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας. Η…

εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 στο Α’ του Διεθνούς Πανεπιστημίου και θα αφορά τα προγράμματα σπουδών, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αίτησης και το πρόγραμμα υποτροφιών.

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, παρέχει 10 μεταπτυχιακά προγράμματα κύρους και υψηλής ποιότητας στους τομείς της οικονομίας, της τεχνολογίας, της νομικής και των ανθρωπιστικών σπουδών. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα προσωπικής ενημέρωσης, θα ξεναγηθούν στους χώρους του πανεπιστημίου και θα έρθουν σε επαφή με φοιτητές, ακαδημαϊκούς και το προσωπικό του ιδρύματος.

Όσοι επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο από τον Οκτώβριο του 2012, μπορούν άμεσα να καταθέσουν την αίτησή τους για τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Διεθνούς Πανεπιστημίου.

Δηλώσεις συμμετοχής στο www.ihu.edu.gr ή στα τηλέφωνα 2310807502, -520, -528 ή με email στο marketing@ihu.edu.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.