«Πρεμιέρα» για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις σήμερα Πέμπτη 7 Ιουνίου, για τους μαθητές των ΕΠΑΛ, οι οποίοι διαγωνίζονται στο μάθημα των Νέων Ελληνικών και της Νέας Ελληνικής Γλώσσας.

Αύριο Παρασκευή 8 Ιουνίου οι μαθητές στα ημερήσια και εσπερινά Γενικά Λύκεια θα εξεταστούν επίσης στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Την Δευτερα 11 Ιουνίου, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών, ενώ οι υποψήφιοι των Ομάδων Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής θα εξεταστούν στο μάθημα των Μαθηματικών.

Στις 13 Ιουνίου, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν σε ένα εκ των εξής μαθημάτων: Ιστορία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών), Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Στη συνέχεια, στις 15 Ιουνίου οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Λατινικά (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών) ή τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν στις 19 Ιουνίου, με το μάθημα της Βιολογίας (γενικής παιδείας και προσανατολισμού).

Υπενθυμίζεται ότι φέτος, συνολικά 104.040 οι υποψήφιοι θα διεκδικήσουν 74.692 θέσεις στα ΑΕΙ.