Το νέο κτίριο του ΤΕΙ Κιλκίς εγκαινίασε χθες, Τρίτη, ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, ο οποίος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για τις εργασίες του Αναπτυξιακού Συνεδρίου.

Συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Εξωτερικών, Γιάννη Αμανατίδη, και τον Γ.Γ. του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Γιώργο Αγγελόπουλο, ο κ. Γαβρόγλου ξεναγήθηκε στους χώρους. Σε συνάντηση με μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Ιδρύματος και της εκπαιδευτικής κοινότητας του νομού, υπογράμμισε την ανάγκη το νέο κτήριο να αξιοποιηθεί και να αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο στο πλαίσιο συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος.

Παράλληλα, στο δημαρχείο του Κιλκίς πραγματοποιήθηκε συνάντηση του κ. Γαβρόγλου, του κ. Αμανατίδη και του κ.  Αγγελόπουλου με τον δήμαρχο, Δημήτρη Σισμανίδη.

Ο κ. Γαβρόγλου συναντήθηκε, επίσης, με στελέχη της εκπαίδευσης του νομού Κιλκίς στα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής και επισκέφθηκε το σχολικό συγκρότημα του 3ου – 7ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς.

Δείτε τις φωτογραφίες: