Με στόχο την ενημέρωση και υποστήριξη των φοιτητών και αποφοίτων για τις δυνατότητες που έχουν σε σχέση με τη διαδικασία αναζήτησης μεταπτυχιακών σπουδών και υποτροφιών σε χώρες του εξωτερικού, το Γραφείο Διασύνδεσης του ΑΠΘ διοργανώνει σήμερα ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα «Μεταπτυχιακά και Υποτροφίες στο εξωτερικό».

Η εκδήλωση απευθύνεται σε φοιτητές και αποφοίτους και θα πραγματοποιηθεί από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, στο ΚΕ.Δ.Ε.Α. του ΑΠΘ. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν για τις ευκαιρίες μεταπτυχιακών και υποτροφιών στο εξωτερικό εκπρόσωποι, μεταξύ άλλων, από το Ίδρυμα Fulbright (ΗΠΑ), το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο (Ιταλία), το Γαλλικό Ινστιτούτο (Γαλλία), το British Council (Μ. Βρετανία), το DAAD (Γερμανία), καθώς και αντιπρόσωπος από το Οικονομικό και Εμπορικό Γραφείο του Χονγκ Κονγκ στις Βρυξέλλες.

Επίσης, θα παρουσιαστούν το πρόγραμμα Erasmus Mundus από το Τμήμα Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του ΑΠΘ, αλλά και Πρακτικές Οδηγίες για την επιτυχή αναζήτηση υποτροφίας από το Γραφείο Διασύνδεσης του ΑΠΘ.

Δήλωση συμμετοχής για την εκδήλωση στον σύνδεσμο https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfqmGTX9cGKo2AlTonD-gCoSpYkkEQwzlRvsmNWEguceHMGnw/viewform. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης στον σύνδεσμο https://www.auth.gr/news/events/24584

Οι εκδηλώσεις είναι ανοιχτές για το κοινό.

Στο τέλος των δύο εκδηλώσεων, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Διασύνδεσης του ΑΠΘ, στο τηλέφωνο 2310 996644 (ώρες 10:00-14:00).