Εγκαινιάστηκαν οι εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στην Πάτρα

|
THESTIVAL TEAM

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στην Πάτρα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Ιουνίου στο κτήριο στη συμβολή των οδών Αγ. Ανδρέου 47 & Κολοκοτρώνη 3, προσελκύοντας το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας, των τοπικών εκπροσώπων αλλά και των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με καλωσόρισμα των παρευρισκόμενων από τη Μαίρη Συνατσάκη και ακολούθησαν σύντομες ομιλίες από τον τον Δ/ντη του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας, κ. Κωνσταντίνο Κιούση και τον Δ/ντη του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης κ. Μιχάλη Μαθιουλάκη.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, κύριος Πλάτωνας Μαρλαφέκας και ο πρώην υφυπουργός, κύριος Βασίλης Μπεκίρης μαζί με τον κύριο Γιάννη Καρανταλή και την κυρία Νίκη Καρανταλή, ιδιοκτήτες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς, αποτέλεσε η παρουσίαση ενός φαντασμαγορικού Fashion Show από την Ακαδημία Μόδας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε κλήρωση δώρων από τη Μαίρη Συνατσάκη, η οποία ανακοίνωσε τα ονόματα των τυχερών που κέρδισαν πλούσια δώρα και υποτροφίες σπουδών.

Η βραδιά έκλεισε με live DJ set από τους DJ Gogos και DJ Saradis, που ξεσήκωσαν τους παρευρισκόμενους!

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.