Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στην Πάτρα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Ιουνίου στο κτήριο στη συμβολή των οδών Αγ. Ανδρέου 47 & Κολοκοτρώνη 3, προσελκύοντας το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας, των τοπικών εκπροσώπων αλλά και των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με καλωσόρισμα των παρευρισκόμενων από τη Μαίρη Συνατσάκη και ακολούθησαν σύντομες ομιλίες από τον τον Δ/ντη του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας, κ. Κωνσταντίνο Κιούση και τον Δ/ντη του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης κ. Μιχάλη Μαθιουλάκη.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, κύριος Πλάτωνας Μαρλαφέκας και ο πρώην υφυπουργός, κύριος Βασίλης Μπεκίρης μαζί με τον κύριο Γιάννη Καρανταλή και την κυρία Νίκη Καρανταλή, ιδιοκτήτες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς, αποτέλεσε η παρουσίαση ενός φαντασμαγορικού Fashion Show από την Ακαδημία Μόδας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε κλήρωση δώρων από τη Μαίρη Συνατσάκη, η οποία ανακοίνωσε τα ονόματα των τυχερών που κέρδισαν πλούσια δώρα και υποτροφίες σπουδών.

Η βραδιά έκλεισε με live DJ set από τους DJ Gogos και DJ Saradis, που ξεσήκωσαν τους παρευρισκόμενους!