Ημερίδα Ενημέρωσης με θέμα «Σπουδάζω στην Κύπρο – ΣπουδάΖΩ στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου» θα πραγματοποιήσει το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017 στις 18:00, στα Γραφεία του Πανεπιστημίου Νεάπολις που βρίσκονται στην οδό Τσιμισκή 80 (3ος όροφος).

Εκπρόσωποι και Ακαδημαϊκοί υπεύθυνοι του Πανεπιστημίου θα παρέχουν αναλυτικές πληροφορίες για τα Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά προγράμματα. Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς, αποφοίτους Λυκείου, φοιτητές, εκπαιδευτικούς και σύμβουλους επαγγελματικού προσανατολισμού.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για τη φοιτητική ζωή στην Κύπρο, τις εξ αποστάσεως μεταπτυχιακές σπουδές, την αναγνώριση σπουδών από τον ΔΟΑΤΑΠ, τα επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα, τις διαδικασίες Αίτησης Εγγραφής, την εξασφάλιση διαμονής και το κόστος διαβίωσης στην Πάφο, τις δυνατότητες οικονομικής ενίσχυσης και τις υποτροφίες που παρέχονται από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις.

Το Πανεπιστήμιο ΝΕΑΠΟΛΙΣ Πάφου είναι ένα  σύγχρονο Πανεπιστήμιο, αναγνωρισμένο από τα Υπουργεία Παιδείας της Κύπρου και της Ελλάδας και ομοταγές με τα Ελληνικά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα.

Τα προγράμματα σπουδών του τόσο σε Προπτυχιακό όσο και σε Μεταπτυχιακό επίπεδο είναι αναγνωρισμένα από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π., και αποτελούν και αποτελούν την καλύτερη πρόταση σπουδών, για κάθε υποψήφιο φοιτητή από την Ελλάδα.

-Τα Προπτυχιακά προγράμματα σπουδών στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου είναι: Νομική, Ψυχολογία, Αρχιτεκτονική, Αρχιτεκτονική Τοπίου, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Τραπεζικά Λογιστικά και Χρηματοοικονομικά, Εφαρμοσμένη Πληροφορική, Πολιτικός Μηχανικός, Εκτίμηση και Ανάπτυξη Ακινήτων.

-Τα Μεταπτυχιακά προγράμματα του Νεάπολις είναι: ΜΒΑ (και εξ αποστάσεως), Δημόσια Διοίκηση (και εξ αποστάσεως), Διοίκηση Μονάδων Υγείας (και εξ αποστάσεως), Εκπαιδευτική Διοίκηση (και εξ αποστάσεως), Εκπαιδευτική Ψυχολογία (και εξ αποστάσεως), Συμβουλευτική Ψυχολογία, Τραπεζικά, Επενδυτικά & Χρηματοοικονομικά, Real Estate, Θεολογία, Αρχιτεκτονική Τοπίου, Διαχείριση Κατασκευών, Πληροφοριακά Συστήματα, Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση, Διεθνές & Ευρωπαϊκό Οικονομικό Δίκαιο, Πληροφοριακά Συστήματα, Ιστορία.

-Διδακτορικά: Οικονομική Επιστήμη, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Τραπεζική, Λογιστική και Χρηματοοικονομικά, Διοίκηση Μονάδων Υγείας, Εκπαιδευτική Διοίκηση, Δημόσια Διοίκηση, Ιστορία-Διεθνείς Σχέσεις, Νομική, Ψυχολογία, Θεολογία, Επιστήμες της Πληροφορικής, Ευρωπαϊκή Πολιτική Οικονομία και Διακυβέρνηση.

Οι εγγραφές για την ακαδημαϊκή χρονιά 2017-2018 έχουν ήδη ξεκινήσει. Όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερίδα ενημέρωσης και τα προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολις στη Θεσσαλονίκη, μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2310931673 ή στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., καθημερινά 10:00-20:00, κ. Ανδρέας Γερμανός, www.nup.ac.cy.