Ξεκίνησαν ήδη οι εγγραφές για τα προπαρασκευαστικά τµήµατα του σχολικού έτους 2017-2018 στη Γερµανική Σχολή και θα συνεχιστούν µέχρι 30 Ιουνίου.

Τα τµήµατα αυτά αρχίζουν τον Οκτώβριο και αφορούν τις µαθήτριες και τους µαθητές που κατά το σχολικό έτος 2017-2018 θα φοιτούνστην ΣΤ’ Δηµοτικού και ενδιαφέρονται να εισαχθούν στο Γυµνάσιο της Σχολής τον Σεπτέµβριο του 2018.

Η Γερµανική Σχολή βρίσκεται εδώ και 129 χρόνια στην υπηρεσία της εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη. Είναι ένα σύγχρονο ιδιωτικό σχολείο, µε µακρά παράδοση και άριστη ποιότητα εκπαίδευσης, ανοιχτό στην πολυµορφία των ευρωπαϊκών πολιτισµών. Κατέχει τη διάκριση "Exzellente deutsche Auslandsschule" ("Εξαιρετικό Γερµανικό Σχολείο Εξωτερικού“) κατόπιν αξιολόγησης του υπουργείου Παιδείας της Γερµανίας.

Ως σχολείο συνάντησης ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των σύγχρονων γονιών διαµορφώνοντας υπεύθυνα και χαρούµενα παιδιά µε ολοκληρωµένη προσωπικότητα. Η άριστη ποιότητα σπουδών που προσφέρεται επιβεβαιώνεται κάθε χρόνο από τις υψηλές επιδόσεις των µαθητριών και µαθητών στις εξετάσεις για το Abitur και τις επιτυχίες στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.dst.gr.

Δυνατότητα απ' ευθείας συνάντησης µε τη Διευθύντρια του Γυµνασίου ΓΣΘ, κ. Παπαθανασοπούλου, στο τηλ. 2310475900.