ΑΠΘ: Ευρωμεσογειακή συνεργασία για την πανεπιστημονική έρευνα

|
THESTIVAL TEAM
Πανεπιστήμια από 10 χώρες θα συμμετάσχουν στο Συνέδριο του EMUNI (Euro Mediterranean University), με τίτλο: «Γεφυρώνοντας τις αποστάσεις…
στον Ευρω-μεσογειακό ερευνητικό χώρο. Η περιβαλλοντική εκπαίδευση και η έρευνα στο Α.Π.Θ.».

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Απριλίου 2012 και ώρες 10.30 με 14.20, στην αίθουσα του Εργαστηρίου Υδραυλικής του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. και θα συνδεθεί με την παράλληλη και ταυτόχρονη εκδήλωση των Πανεπιστημίων των άλλων χωρών, μέσω συστήματος τηλεδιάσκεψης.Στο πλαίσιο των εργασιών του Συνεδρίου θα παρουσιασθούν εργασίες προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών, καθώς και υποψηφίων διδακτόρων και μελών ΔΕΠ.

 Το Α.Π.Θ., με τη συμμετοχή του στη συγκεκριμένη διοργάνωση, συνδέει το ερευνητικό του έργο με εκείνο των Πανεπιστημίων των άλλων χωρών που συμμετέχουν, ενώ, παράλληλα, συμβάλλει στο διαπολιτισμικό διάλογο των χωρών της Μεσογείου, καθώς και στην αμοιβαία ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των λαών.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν διαδικτυακά τις εργασίες του Συνεδρίου μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Συμβουλίου Περιβάλλοντος, στη διεύθυνση http://symper.web.auth.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.