Μια απρόσμενη εξέλιξη έχει η υπόθεση με τον 45χρονο πατέρα δύο παιδιών που συνελήφθη να βιάζει ένα κορίτσι 12 χρόνων.

Ο άνδρας σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή Γρεβενών προκειμένου να απολογηθεί, ωστόσο σε μια προσπάθεια να αποφύγει τις νομικές επιπτώσεις της αποτρόπαιας πράξης του, ζήτησε να... παντρευτεί το ανήλικο θύμα του!

Όπως υποστηρίζει η δικηγόρος του 45χρονου που συνελήφθη κατά την διάρκεια εισβολής στο σπίτι του σε χωριό των Γρεβενών, ενώ ήταν ξαπλωμένος με την 12χρονη στο κρεβάτι του και ήταν και οι δύο γυμνοί.

Οι δυο οικογένειες είναι σύμφωνες στο ενδεχόμενο να παντρευτεί την ανήλικη, ενώ η πρόταση του κατηγορούμενου βρίσκει ανταπόκριση από το θύμα, σύμφωνα με το grevenamedia.gr.

Την υπόθεση αποπλάνησης εξετάζουν από κοινού ο εισαγγελέας και ο ανακριτής μετά την απολογία του 45χρονου. Κατηγορούμενη είναι και η μητέρα του κοριτσιού, που φέρεται να ανεχόταν έναντι αμοιβής την κακοποίηση της ορφανής από πατέρα και θα απολογηθεί σήμερα. Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί μετά από διακριτική έρευνα της Ασφάλειας Γρεβενών που διενεργούνταν από τον περασμένο Μάρτιο, όταν γείτονες της ανήλικης είχαν προσέξει τις περίεργες συναντήσεις της με τον 45χρονο στο σπίτι του.