Κρήτη: Στον εισαγγελέα ο μαθητής που κρατούσε όπλο σε σχολείο

|
THESTIVAL TEAM

Το κατώφλι του εισαγγελέα αναμένεται να περάσει σήμερα το πρωί ο 15χρονος μαθητής που εμφανίστηκε σε σχολείο της Μεσαράς έχοντας στο σακίδιό του ένα όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο μαθητής συνελήφθη από τις αρχές και κρατούνταν στο Αστυνομικό Μέγαρο ενώ σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για την άσκηση ποινικών διώξεων.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν χθες το πρωί όταν ο 15χρονος μαθητής την ώρα που βρισκόταν στην αυλή του σχολείου έβγαλε ένα όπλο – τύπου ρέπλικα –και το προέταξε σε συμμαθητή του.

Αμέσως προκλήθηκε αναστάτωση και ενημερώθηκε ο διευθυντής του σχολείου αλλά και οι αρχές.

Άνδρες της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο και προσήγαγαν τον μαθητή ο οποίος όμως είχε προλάβει να κρύψει το όπλο έξω από το σχολείο.

Κατά την προανάκριση ο 15χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς που είχε το όπλο με τις αρχές να το περισυλλέγουν και να διαπιστώνουν πως ήταν ψεύτικο.

Ενημερώθηκε ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης

Για το περιστατικό που εκτυλίχθηκε σε λύκειο της Μεσαράς ενημερώθηκε ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Κρήτης, Μανώλης Καρτσωνάκης ο οποίος και το καταδίκασε.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.