Συνεχίζει να προκαλεί σοκ η υπόθεση της δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον. Το φως της δημοσιότητας βλέπει απόσπασμα της απολογίας του 27χρονου καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η Espresso, ο 27χρονος πατέρας δύο παιδιών φαίνεται ότι τη μοιραία μέρα βρισκόταν “σε ερωτική υπερένταση” και αποζητούσε “τη σεξουαλική πράξη με άγνωστη, έστω και με βίαιο τρόπο”, ενώ ανέφερε ότι η άτυχη Αμερικανίδα βιολόγος “βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή”.

Στο ίδιο απόσπασμα, ο άνδρας, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στο σωφρονιστικό κατάστημα Τρίπολης, “ζητάει συγγνώμη για την πράξη του και ομολογεί ότι εκείνος σκότωσε τη βιολόγο που είχε εξαφανιστεί στο Κολυμπάρι”.

“Τη 2α Ιουλίου 2019 και ώρα 11 με το αυτοκίνητό του πήγε στην περιοχή του Ταυρωνίτη για κάποιες εργασίες και συγκεκριμένα να κόψει ξύλα για κάποια κλουβιά που είχε για τα πουλιά. Ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο και στην περιοχή κάθισε δύο ώρες”, αναφέρεται σε ένα σημείο της απολογίας του, ενώ σε άλλο σημειώνεται:

“Περί ώρα 3 το μεσημέρι επιβιβάστηκε εκ νέου στο όχημά του για να πάει μία βόλτα προς το Κολυμπάρι. Κάποια στιγμή στη διαδρομή, μόλις πέρασε το εικονοστάσι το οποίο βρισκόταν από τη μεριά της θάλασσας... είδε μία γυναίκα η οποία κατευθυνόταν και αυτή προς Αφράτα. Η γυναίκα αυτή έκανε γρήγορο περπάτημα και φορούσε μαύρο σορτσάκι αθλητικό και ροζ μπουστάκι. Εκείνος πήγαινε στον δρόμο με πολύ χαμηλή ταχύτητα και την είδε να στρίβει αριστερά και να ανεβαίνει στο δρομάκι που οδηγεί στο μνημείο Ευελπίδων... Χωρίς να καταλάβει το γιατί, έστριψε το τιμόνι του αυτοκινήτου προς τη γυναίκα και τη χτύπησε... Τη συγκεκριμένη περίοδο βρισκόταν σε μία ερωτική υπερένταση και ήθελε να προβεί σε σεξουαλική πράξη με άγνωστη, ακόμα και με βίαιο τρόπο, και για αυτό ασέλγησε τρεις φορές σε βάρος της”.