Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα άφησε ο ιατροδικαστής που κατέθεσε στη δίκη για τη δολοφονία του καπετάνιου στην Κοιλάδα Αργολίδας.

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ναυπλίου την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου ερωτήματα στον συγκεκριμένο μάρτυρα που διενήργησε τη νεκροτομή στη σορό του Θανάση Λάμπρου, έθεσε η πλευρά της Πολιτικής Αγωγής .

Ο ίδιος δεν μπόρεσε να απαντήσει με σαφήνεια αν το θύμα αυτοκτόνησε ή δολοφονήθηκε.

Η ακροαματική διαδικασία θα συνεχιστεί την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, με την εξέταση του ιατροδικαστή από την πλευρά των συνηγόρων υπεράσπισης.

Η αμέσως επόμενη συνεδρίαση έχει οριστεί για την Παρασκευή 27 του μήνα. Τότε αναμένεται να καταθέσουν στο δικαστήριο η μητέρα και η αδελφή της κατηγορουμένης χήρας του καπετάνιου, που πρωτόδικα καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

Το χρονικό της υπόθεσης

Στις 8 Δεκεμβρίου 2014, ο Θανάσης Λάμπρου 42 χρόνων, βρέθηκε πυροβολημένος στο σπίτι φίλου του. Το φονικό περίστροφο που ήταν καλυμμένο με το κεφάλι του και το δεξί χέρι του θύματος, ανήκε στον φίλο του. Δικό του ήταν και το ματωμένο μαχαίρι που βρέθηκε δίπλα στον καπετάνιο. Ο ίδιος άνθρωπος τον βρήκε αιμόφυρτο στην αυλή του, αλλά Αστυνομία και γιατρός έφτασαν στον τόπο πολύ αργότερα.

Η Αγγελική Νικολούλη και οι συνεργάτες της ξεκίνησαν την έρευνα μετά από έκκληση της αδελφής του θύματος. Οι συγγενείς του Θανάση Λάμπρου από την πρώτη στιγμή δεν πίστεψαν πως ο άνθρωπος τους αυτοκτόνησε όπως αρχικά υποστήριξαν οι Αρχές, αλλά ότι δολοφονήθηκε.

anikolouli.gr