Την κατάθεση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή, αφήνοντας αιχμές, σχολίασε με έγγραφη ασνακοίνωσή της, η εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη.

Η κα. Τουλουπάκη αναφέρει χαρακτηριστικά ότι "κάποιος καταγγέλλων δεν σέβεται τη μυστικότητα της έρευνας", προσθέτοντας ότι "όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι παντελώς ψευδή".

Μεταξύ άλλων, ο κ. Αγγελής φέρεται να κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ότι "η συμπεριφορά της κ. Τουλουπάκη έδειχνε ότι υπήρχε άτομο του οποίου ακολουθούσε τις εντολές του, που ήταν ισχυρότερος και από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αλλά και από μένα".

Η δήλωση της εισαγγελέως

"Σεβόμενη τη μυστικότητα της τρέχουσας έρευνας, που προφανώς κάποιος καταγγέλλων δεν σέβεται, δεν έχω κανένα σχόλιο επί των όσων βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ο,τι έχω να πω θα το καταθέσω στα αρμόδια όργανα. Το μόνο που έχω να σχολιάσω σε όσα παντελώς ψευδή βλέπουν το φως της δημοσιότητας, είναι ότι η ίδια η πορεία της υπόθεσης έχει διαψεύσει πλήρως τα όσα αναφέρονται. Εγώ και οι συνεργάτες μου θα συνεχίσουμε την έρευνά μας απτόητοι στην υπηρεσία της αλήθειας. Ας συνεχίσει και ο καταγγέλλων το δικό του".