Εκτός φυλακής είναι, δέκα μήνες μετά την σύλληψή του, ο καθηγητής του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας (πρώην ΤΕΙ Σερρών), που έπαιρνε φακελάκια από φοιτητές του προκειμένου να τους περνάει τα μαθήματά του.

Το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης έκανε δεκτή την προσφυγή του και ο καθηγητής βγήκε από τις φυλακές Νιγρίτας Σερρών, όπου ήταν προφυλακισμένος από τον Οκτώβριο του 2018. 

Σημειώνεται ότι ο καθηγητής λογιστικής, γνωστός και ως «φακελάκιας» και ένα ζευγάρι φροντιστών, συνελήφθησαν έπειτα από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.  Ο πρώτος κατηγορείται ότι είχε στήσει «φάμπρικα» πώλησης προαγωγικών βαθμών, έναντι ποσών που κυμαίνονταν από 250 ως 400 ευρώ, ανάλογα με το μάθημα. Ο ίδιος φερόταν πως παρέπεμπε τους φοιτητές του στο φροντιστήριο, όπου πλήρωναν το ποσό που αντιστοιχούσε δήθεν σε ενισχυτικά μαθήματα που θα τους βοηθούσαν να γράψουν καλύτερα στην επόμενη εξέταση.

Σύμφωνα με ορισμένες καταγγελίες φοιτητών, σε κάποιες φοιτήτριες προτεινόταν η εναλλακτική επιλογή να «πληρώσουν» με ένα πέρασμα από το κρεβάτι του.