Προφυλακιστέος ο καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος του Γραικού – Τι υποστήριξε στην απολογία του

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο 46χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του 59χρονου επιχειρηματία, Δημήτρη Γραικού με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Στην απολογία του, που διήρκησε 4 ώρες, ο δράστης υποστήριξε ότι το θύμα του είπε ότι του χρωστούσε λεφτά και τον «έριξε» στη συναλλαγή τους και πως διαφώνησαν και έγινε καυγάς.

Στη διάρκεια του καυγά, ο Γραικός έπεσε νεκρός όπως υποστήριξε ο 46χρονος και πάνω στον πανικό του αποφάσισε να θάψει τον επιχειρηματία και να εξαφανίσει το αυτοκίνητο.

Η σορός του άτυχου επιχειρηματία εντοπίστηκε, δυόμισι χρόνια μετά τη μυστηριώδη εξαφάνισή του, θαμμένη κοντά στην κτηνοτροφική μονάδα του κατηγορούμενου στο χωριό Ανατολικό. 

Σημειώνεται ότι έξω από τα δικαστήρια παρέμεναν καθ’ όλη τη διάρκεια της απολογίας συγγενείς και φίλοι του θύματος.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας η Αστυνομία έβγαλε τον καθ’ ομολογίαν δράστη από την πίσω πλευρά των δικαστηρίων για την αποφυγή έντασης με τους συγγενείς του επιχειρηματία Γραικού.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.