Φθιώτιδα: Στη φυλακή ο ηλικιωμένος που βίαζε 23χρονη με ειδικές ανάγκες

|
ΜΑΓΔΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Στη φυλακή αναμένεται να οδηγηθεί με την σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο ηλικιωμένος που κατηγορείται πως βίαζε κατ’ εξακολούθηση μία κοπέλα 23 ετών με νοητική υστέρηση σε χωριό της Ανατολικής Φθιώτιδας.

Το μεσημέρι της Πέμπτης οδηγήθηκε για δεύτερη φορά στο δικαστικό μέγαρο όπου ανακρίτρια και εισαγγελέας δεν δέχθηκαν τους ισχυρισμούς του πως είναι αθώος και αποφάσισαν να τον στείλουν στη φυλακή μέχρι την διεξαγωγή της δίκης.

Το γεγονός κατήγγειλε στην αστυνομία η γιαγιά της κοπέλας και ο 76χρονος συνελήφθη, σύμφωνα με το tvstar.gr.

Όπως είπε, ο ηλικιωμένος και θείος των κοριτσιών, ο 74χρονος γείτονας εκμεταλλευόμενος την αδυναμία της 23χρονης, η οποία έχει νοητική στέρηση, τη βίαζε και ασελγούσε σε βάρος της, κατ’ εξακολούθηση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το μαρτύριο του άτυχου κοριτσιού φέρεται να ξεκίνησε από το καλοκαίρι του 2017.

Μετά την καταγγελία της γιαγιάς ακολούθησε αστυνομική έρευνα και από τα στοιχεία που προέκυψαν ο Ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 74χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Α.Τ. Στυλίδας.

Ο 74χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Ανακριτή και του Εισαγγελέα το απόγευμα της Τρίτης, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.