Αθώος ο οδηγός που χτύπησε τον Νάσο, στο εδώλιο πέντε οπαδοί του Ηρακλή

|
THESTIVAL TEAM

Αθώος κρίθηκε ο 40χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε τον 24χρονο Κύπριο φίλο του ΠΑΟΚ, Νάσο Κωνσταντίνου, στις 27 Απριλίου 2017, λίγο μετά τον ημιτελικό κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΠΑΟ (4-0).

Όπως αναφέρει το dikisports.blogspot.com, το δικαστήριο έκρινε ότι ο οδηγός δεν φέρει καμία ευθύνη, καθώς ο Κωνσταντίνου διέσχισε κάθετα την οδό Αγίου Δημητρίου της Θεσσαλονίκης για να διαφύγει από την επίθεση 6 οπαδών του Ηρακλή, εκ των οποίων οι δύο έχουν ήδη προφυλακιστεί.

Η αθωωτική απόφαση δυσχεραίνει τη θέση των 6 κατηγορουμένων, οι 5 από τους οποίους (ο έκτος είναι ανήλικος και θα κριθεί σε άλλο δικαστήριο) θα καθίσουν στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, στις 10 Απριλίου 2019, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για ανθρωποκτονία.

Ο Νάσος Κωνσταντίνου έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή όμως τελικά κατέληξε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης στις 4 Μαΐου 2017.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.