Στον ανακριτή η μητέρα του βρέφους που απανθρακώθηκε στη Βάρκιζα

|
THESTIVAL TEAM

Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσει σήμερα η μητέρα του άτυχου βρέφους που κάηκε ζωντανό σε διαμέρισμα στη Βάρκιζα.

Μετά την προθεσμία που πήρε την Παρασκευή, η 30χρονη μητέρα θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για το τι συνέβη τα λεπτά που ξέσπασε η πυρκαγιά, αλλά και για τις συνθήκες που μεγάλωνε το παιδί της.

Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 η 30χρονη μέσα από τα κρατητήρια, «Ο θάνατος του δεύτερου παιδιού μου ήταν ότι πιο τραγικό συνέβη στη ζωή μου μέχρι προχθές. Εγώ το έδενα στο καρεκλάκι γιατί έτσι πίστευα ότι ήταν ασφαλές και έφευγα. Δεν είχα χρήματα για να πάρω γυναίκα να το φυλάει και δεν είχα κανέναν να με βοηθήσει».

Ο συνήγορός της Σπύρος Δημητρίου, τόνισε ότι «σήμερα, σιγά- σιγά και αυτή συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί. Βλέπω έναν άνθρωπο σε απάθεια, που είναι χαραγμένα πάνω του τα βιώματα μίας μαύρης ζωής και με πολύ έντονα και θλιβερά περιστατικά. Ήθελε να έχει παιδιά, δεν της έχει δείξει κανένας πως να τα μεγαλώνει».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.