Φρίκη προκαλούν όλα όσα ανέφερε κατά τη σημερινή του απολογία ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών, ο πατέρας της 4χρονης Άννυς, που δολοφονήθηκε από τον ίδιο, τον Απρίλιο του 2015.

Ο πατέρας επιμένει πως δεν είχε κίνητρο να σκοτώσει την 4χρονη κόρη του, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, το παιδί να πήρε κατά λάθος ναρκωτικά που βρήκε μέσα στο σπίτι.

«Το αγαπούσα το παιδί και ακόμη το αγαπώ παρότι δεν είναι εδώ. Δεν μπορώ να φανταστώ έναν πατέρα να σκοτώνει το παιδί του. Να σηκώνεται ένα πρωί και να σφάζει το παιδί του. Μόνο ένας τρελός θα το έκανε και εγώ δεν είμαι τρελός…», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν ζητάω συγγνώμη από το Θεό. Ζητάω συγγνώμη από την κόρη μου, ήξερε ότι εγώ την αγαπούσα. Μακάρι να με συγχωρέσει η κόρη μου. Δεν μπορώ να αποδείξω τι πατέρας θα ήμουν αν δεν ήμουν χρήστης», συμπλήρωσε ο ίδιος.

«Ακούστηκε ότι είμαι Χάνιμπαλ, ότι μαγείρεψα το παιδί και το έφαγα. Δεν έγινε ποτέ. Δεν είχα κίνητρο να σκοτώσω το παιδί μου. Έπαθα πανικό. Τρελάθηκα. Δεν ξέρω τι έγινε. Δεν είμαι δολοφόνος», είπε στη συνέχεια, επιμένοντας πως βρήκε το παιδί νεκρό.

Επίσης, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως παρέμεινε με το άψυχο σώμα του παιδιού μέσα στο σπίτι για 20 ώρες.

«Ήθελα να πάω να το θάψω αλλά δεν υπήρχε φτυάρι. Δεν ήθελα να τα κάνω όλα αυτά. Ήθελα να τη βάλω σε σακούλα αλλά το παιδί ήταν πέτρα και έσπασε. Αναγκάστηκα να κόψω κάποια κομμάτια και τα πήγα στα σκουπίδια. Σε μια στιγμή όλα κατέρρευσαν και φταίω εγώ για αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της, η μητέρα της μικρής Άννυς, είπε στην απολογία της ότι ο πατέρας αγαπούσε πάρα πολύ το παιδί τους.

«Εκείνος είχε τη μικρή γιατί εγώ δούλευα το βράδυ και κοιμόμουν το πρωί. Η συμπεριφορά του στο παιδί ήταν πολύ καλή. Όταν επέστρεφα από τη δουλειά μου έλεγε τα πάντα. Το αγαπούσε πάρα πολύ. Δεν ήταν η πρώτη φορά που έμεναν μόνοι τους. Το παιδί το πρόσεχε. Δεν ήταν επικίνδυνος», τόνισε η μητέρα.