Κούγιας για ενεχυροδανειστή: Παραπλάνησαν τον Τσίπρα

|
THESTIVAL TEAM

Ο συνήγορος της οικογένειας της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη Αλέξης Κούγιας εξετάζει το ενδεχόμενο να υποβάλει αίτημα να δικαστεί η υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας στην Αθήνα ή στον Πειραιά.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε όμως ότι «υπάρχουν άμυνες» στην κοινωνία μετά την αντίδραση που υπήρξε στη Ρόδο, και άλλαξε γνώμη. 

Όσον αφορά την υπόθεση του χρυσού, ο κ. Κούγιας ως συνήγορος του ενεχυροδανειστή δήλωσε ότι κάποιοι αποπειράθηκαν να εκμεταλλευθούν το θέμα πολιτικά και κάποιοι για την καριέρα τους. «Με υποψίες δεν καταδικάζονται» επισήμανε για τους εμπλεκομένους στην υπόθεση. 

«Ο ενεχυροδανειστής έκανε νόμιμα τη δουλειά του… Κάποιοι παραπλάνησαν δύο υπουργούς κι αυτοί τον Τσίπρα» σημείωσε.

«Ταύτισαν την Τουρκία με τρίτη χώρα… Δεν γνώριζαν για την τελωνειακή συμφωνία η Τουρκία πληρώνει 1.000 ευρώ και 1.500 ευρώ παραπάνω (το χρυσό), έπρεπε να το επικροτήσουν αυτό» σημείωσε ο κ. Κούγιας. 

Ο δικηγόρος ξεκαθάρισε ότι εάν ο ενεχυροδανειστής μηνύσει ή υποβάλει αγωγές στους δικαστικούς τώρα που αποφυλακιστεί, ο ίδιος θα τον εγκαταλείψει από συνήγορος «γιατί οι δικαστές και οι εισαγγελείς έδρασαν αστραπιαία, βρήκαν το λάθος και το διόρθωσαν». 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.