Μάτι: Στις 8/11 καταθέτει με την ιδιότητα του υπόπτου για την πυρκαγιά η Ρένα Δούρου

|
ΕΛΕΝΑ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ

Για τις 8 Νοεμβρίου έλαβε προθεσμία μέσω του συνηγόρου της η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, για να καταθέσει με την ιδιότητα της υπόπτου σχετικά με την πυρκαγιά στο Μάτι.

Ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος επίσης έχει κληθεί να δώσει ανωμοτί κατάθεση στους εισαγγελείς, πήρε προθεσμία μέσω του συνηγόρου του για τις 7 Νοεμβρίου.

Σε δήλωσή του ο συνήγορος του κ. Ψινάκη, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, δήλωσε ότι «είναι πολύ πρόωρο να κάνει κανείς μία δήλωση για την υπόθεση. Θα λάβουμε τη δικογραφία, θα τη μελετήσουμε και θα την αξιολογήσουμε. Καμία θεση δε διατυπώνεται, αν δεν μελετηθεί πρώτα το υλικό της δικογραφίας».

Οι εισαγγελείς έχουν δώσει προθεσμία για το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου και σε άλλους που έχουν κληθεί να καταθέσουν με την ιδιότητα του υπόπτου.

Κάποιοι από αυτούς εμφανίστηκαν αυτοπροσώπως ενώπιον του εισαγγελέα, όπως ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, Ευάγγελος Μπουρνούς, ο οποίος, βγαίνοντας από το γραφείο του εισαγγελέα, δήλωσε: «Αισθανόμαστε ότι κάναμε ό,τι έπρεπε να κανουμε πριν και μετά την πυρκαγιά. Είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας και στη δικαιοσυνη, ώστε να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματα και να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.