Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: Η δικηγόρος της οικογένειας μιλά για τα νέα στοιχεία (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Στη δημοσιότητα ακόμη ένα βίντεο στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου από κάμερα ασφαλείας καταστήματος, στην οποία φαίνεται ο 33χρονος να βρίσκεται έξω από έναν φούρνο και εμποδίζεται η είσοδός του.

Η δικηγόρος της οικογένειας μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρώτη Είδηση», σχολιάζοντας τις νέες εικόνες ισχυρίστηκε ότι είναι σαφές ότι «καταρρίπτεται το σενάριο το αρχικό, περί ληστείας, κλοπή ή και οποιασδήποτε επιθετικής ενέργειας από τη μεριά του Ζακ Κωστόπουλου και αναδύεται μια άλλη πραγματικότητα, μάλλον εκφοβισμού του η οποία θα αναλυθεί με κάθε λεπτομέρεια» και δήλωσε εμφατικά ότι η διερεύνηση της υπόθεσης εξελίσσεται περίεργα αργά.

Στο βίντεο φαίνεται ένας άνδρας με άσπρο πουκάμισο ο οποίος εισέρχεται στον φούρνο και αγοράζει ένα μπουκάλι νερό. Έξω από το μαγαζί, βρίσκεται ένας άλλος, με κίτρινη μπλούζα. Λίγο μετά εμφανίζεται ο Ζακ Κωστόπουλος να συνομιλεί αυτούς οι οποίοι στη συνέχεια και του εμποδίζουν την είσοδο.

Από το βίντεο, δεν φαίνεται ο 33χρονος να είναι είτε σε κατάσταση αμόκ ή να έχει επικίνδυνη συμπεριφορά. Αμέσως μετά φεύγει από το σημείο.

Οι άνδρες της Ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση, εκτός από αυτό το βίντεο, έχουν στην κατοχή τους βίντεο από κινητά τηλέφωνα τα οποία και εξετάζουν ενώ παράλληλα περιμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, τα οποία αναμένονται πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα.

A. Παπαρούσου: «Η πορεία του δεν ήταν σε καμία περίπτωση ενός κλεφτή»

Η Άννα Παπαρούσου, δικηγόρος της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου, σχολιάζοντας το νέο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα ξεκαθάρισε ότι «Είναι σαφές τώρα πια καταρρίπτεται το σενάριο το αρχικό, περί ληστείας, κλοπή ή και οποιασδήποτε επιθετικής ενέργειας από τη μεριά του Ζακ Κωστόπουλου και αναδύεται μια άλλη πραγματικότητα, μάλλον εκφοβισμού του η οποία θα αναλυθεί με κάθε λεπτομέρεια».

«Η πορεία του δεν ήταν σε καμία περίπτωση ενός κλεφτή», σημείωσε και αναφερόμενη στα πρόσωπα που φαίνονται, είπε ότι πρέπει «να αναζητηθούν, να ταυτοποιηθούν και να καταθέσουν στον ανακριτή. Φαίνεται να παίζουν και κάποιο ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης».

Δηλώνει σίγουρη ότι υπάρχουν κι άλλα βίντεο και διατυπώνει το ερώτημα «ποιος τα έχει και γιατί δεν τα εισφέρει στην ανάκριση προκειμένου να έχουν την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης».

Παράλληλα, αναφορικά με την εξέλιξη στη διερεύνηση δήλωσε εμφατικά ότι«εξελίσσεται πάρα πολύ αργά, περίεργα αργά δεν έχουμε τα δεδομένα που θα έπρεπε να είχαμε, όπως συμβαίνει σε όλες στις δικογραφίες και σύμφωνα τη συνήθη κίνηση των δικογραφίων που εξετάζονται στο επίπεδο της ανάκρισης».

Πηγή: ΕΡΤ

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.