Μέχρι το πρωί της Τετάρτης έχει προθεσμία να απολογηθεί ο 47χρονος, που συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Κρήτη, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο Ελλήνων.

Αναλυτικότερα, ο συγκεκριμένος άνδρας με την χρήση όπλου τραυμάτισε τους δύο Έλληνες, ηλικίας 17 ετών, προκαλώντας τους σωματικές βλάβες.

Οι δύο 17χρονοι νοσηλεύονται μέχρι και αυτήν την ώρα στο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, σήμερα το πρωί ο 47χρονος μεταφέρθηκε στα δικαστήρια Ηρακλείου όπου και από συγκεντρωμένους συγγενείς των θυμάτων δέχτηκε κυρίως φραστικές επιθέσεις.

Να υπενθυμιστεί πως το συμβάν έγινε στο χωράφι του συγκεκριμένου άνδρα στην περιοχή Βούτες, ο οποίος σύμφωνα με την απολογία του, όταν αντιλήφθηκε λίγο πριν το ξημέρωμα ένα αγροτικό αυτοκίνητο μέσα στην περιουσία του και κάποιους να καταστρέφουν την καλλιέργεια καρπουζιών, βγήκε από το σπίτι και πυροβόλησε αρχικά στον αέρα.

Στη συνέχεια πυροβόλησε και προς το αυτοκίνητο όταν αντιλήφθηκε, όπως είπε, ότι αυτό κατευθύνεται προς το μέρος του, χωρίς όμως να επιδίωκε τον τραυματισμό των νεαρών και χωρίς πρόθεση να αφαιρέσει ζωή.