Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 69χρονος δικηγόρος από τη Λαμία που φέρεται να έχει κακοποιήσει τα δυο του εγγόνια καθώς με τη σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελέως Λαμίας κ. Δελόγλου και της Ανακρίτριας κ. Παντοπούλου κρίθηκε προφυλακιστέος.

Στην πολύωρη απολογία του στην ανακρίτρια Λαμίας επέμενε στα σενάρια αθωότητας παρά την ιατροδικαστική έκθεση που τον καίει. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ μόλις έγιναν γνωστά τα ιατροδικαστικά ευρήματα ο συνήγορος Δημήτρης Κρούπης παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του 69χρονου επίσης δικηγόρου, ενώ κάποιοι συγγενείς που είχαν βρεθεί στα δικαστήρια της Λαμίας για να του συμπαρασταθούν έφυγαν μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Σύμφωνα με το lamiareport, στην έκθεση από την ιατροδικαστή περιγράφονται «σημάδια τριβής στα γεννητικά όργανα και μερική ρήξη παρθενικού υμένα» για το 7χρονο κοριτσάκι, «η οποία προήλθε στις τρεις με πέντε μέρες πριν από την 7/6», με την σημείωση ωστόσο ότι «χρειάζονται και περαιτέρω εξετάσεις…».

«Οι αρχές μου δε μου επιτρέπουν να συνεχίσω την υπεράσπιση του συναδέλφου...» ήταν μεταξύ άλλων οι δηλώσεις του κ. Κρούπη, ο οποίος χωρίς να αποκαλύπτει τίποτα, εμμέσως επιβεβαίωνε τα όσα ανατριχιαστικά ήρθαν στο φως σχετικά με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Πηγή ΦΩΤΟ: lamiareport.gr