Ολόκληρο οπλοστάσιο είχαν στη διάθεσή τους οπαδοί, που συμμετείχαν στα επεισόδια στο περιθώριο του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Greek Cup 2018 T-shirts | Φόρα το υπερήφανα!

Όπως προκύπτει από τις τέσσερις ποινικές δικογραφίες που σχημάτισαν ξεχωριστές αστυνομικές υπηρεσίες της Αττικής οι χούλιγκαν κατείχαν ναυτικές φωτοβολίδες ευθείας βολής, εκρηκτικές βόμβες μολότοφ του μισού κιλού με προσαρμοσμένα γκαζάκια, τσεκούρια, ρόπαλα, πτυσσόμενες ράβδοι, κατσαβίδια, σιδερογροθιές, πέτρες, μάρμαρα, καδρόνια, συνοδευόμενα από ακατέργαστη κάνναβη και ναρκωτικά χάπια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσίευσε ο "Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής", τα επικίνδυνα υλικά χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των 72 ωρών πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη διεξαγωγή του τελικού.

Έξι αστυνομικοί και πέντε πολίτες τραυματίστηκαν σοβαρά. Τρύπα στο γόνατο από φωτοβολίδα ευθείας βολής, εγκαύματα α' βαθμού, τραυματισμός στο μάτι, κάταγμα δακτύλων, σπάσιμο δοντιών, εκχυμώσεις και κακκώσεις σε διάφορα σημεία του σώματος.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 28χρονο και έναν 15χρονο Αλβανό, αθλητή πυγμαχίας και πολεμικών τεχνών. Μετά τη δύσκολη ακινητοποίησή του αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία της ταυτότητάς του κι βρέθηκε στην κατοχή του κουκούλα full face και μια χρυσή σιδερογροθιά. Συνελήφθη επίσης ένας 38χρονος Έλληνας και ένας 17χρονος Πολωνός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε  μικροποσότητα κάνναβης και ένα ναρκωτικό χάπι.