Λαμία: Στο εδώλιο ξανά σύζυγος και εραστής για τη δολοφονία 45χρονου

|
THESTIVAL TEAM

Στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας θα αναβιώσει αύριο, Τετάρτη (9/5) η υπόθεση του σατανικού ζευγαριού από τη Λαμία, που τον Οκτώβριο του 2012 είχε σκοτώσει τον 45χρονο Μίλτο Δράμαλη, πατέρα δυο παιδιών και σύζυγο της κατηγορουμένης. 

Τον Δεκέμβριο του 2013 το σατανικό ζευγάρι είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας. 

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, οι δυο κατηγορούμενοι εμφανίστηκαν μετανιωμένοι για την πράξη τους και ζήτησαν συγνώμη από τις οικογένειές τους και την οικογένεια του θύματος. 

Ο ένας κατηγορεί στον άλλον…. 

Όταν οι δυο σατανικοί εραστές κάθισαν για πρώτη φορά στο εδώλιο, δεν αντάλλαξαν ούτε μια ματιά. Συμπεριφερόταν σαν να ήταν δυο ξένοι. Ο καθένας προσπάθησε να ρίξει την ευθύνη για το φονικό στον άλλον. 

Η σύζυγος του θύματος είπε ότι δεν γνώριζε τίποτα, ενώ ο εραστής υποστήριξε ότι εκτελούσε δικές της εντολές. 

Ο τότε συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου είχε υποστηρίξει ότι ο θάνατος δεν προήλθε από το φλόμπερ, αλλά από χτυπήματα που είχαν προηγηθεί, γι’ αυτό είχε ζητήσει να καταθέσει και η ιατροδικαστής που χειρίστηκε την υπόθεση. 

Από την πλευρά της συζύγου που είχε καταδικαστεί επίσης σε ισόβια για ηθική αυτουργία δια του συνηγόρου της είχε κάνει λόγο για μια άδικη απόφαση: «Δεν προέκυψε από πουθενά ηθική αυτουργία και πιστεύουμε ότι στο Εφετείο θα ανατρέψουμε αυτήν την άδικη απόφαση. Επαναλαμβάνω ότι πρόκειται για μια κακοποιημένη γυναίκα και δυο κακοποιημένα παιδιά….», είχε δηλώσει τότε χαρακτηριστικά. 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.