Σε απεργιακό κλοιό η Θεσσαλονίκη – Απροσπέλαστο το κέντρο από έξι πορείες

|
THESTIVAL TEAM

Από ώρα σε ώρα αναμένεται να ξεκινήσουν οι απεργιακές συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη, με τους φοιτητές να δίνουν πρώτοι ραντεβού στο Πολυτεχνείο. Το κέντρο της πόλης σε λίγες ώρες θα αποκλειστεί, καθώς θα πραγματοποιηθούν συνολικά έξι πορείες…

Ειδικότερα, αυτή την ώρα, στις 09.00 το Συντονιστικό των Καταλήψεων των φοιτητών έχει καλέσει σε συγκέντρωση στο Πολυτεχνείο. Οι φοιτητές στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία, το δρομολόγιο της οποίας δεν έχει προς το παρόν καθοριστεί.
Στις 10:30 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης από  εργαζόμενους, συνταξιούχους και άνεργους, ενώ θα ακολουθήσει πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Την ίδια ώρα, στις 10.30, μέλη της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς θα κάνουν συγκέντρωση στην πλατεία Καμάρας και στη συνέχεια θα πορευτούν στους δρόμους του κέντρου.
Μισή ώρα αργότερα, στις 11:00, το ΠΑΜΕ καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς, με πορεία που επίσης θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Αργότερα, το απόγευμα στις 18.00, μαθητές καλούν σε συγκέντρωση στην Καμάρα, ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσει και πορεία.
Μία ώρα μετά, στις 19:00, Αγανακτισμένοι μοτοσικλετιστές θα συγκεντρωθούν στην πλατεία του Λευκού Πύργου και θα ακολουθήσει μηχανοκίνητη πορεία.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.