Εργασίες συντήρησης από σήμερα στη 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Ορίων Ν. Καβάλας

|
THESTIVAL TEAM

Eργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν από σήμερα στη 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης –Ορίων Ν. Καβάλας (Δερβένι – Βασιλούδι – Γερακαρού- Απολλωνία- Ασπροβάλτα – Όρια Ν. Καβάλας) από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης των κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας επί της δεξιάς οριογραμμής της 2ης Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Καβάλας και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 15 Ιουλίου έως την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 και από τη Δευτέρα 20 Ιουλίου έως την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και τα Τμήματα Τροχαίας Λητής και Ασπροβάλτας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.